уторак, 18. јул 2017.

ШКОЛСКИ ЗЕЛЕНИ ПРЕСС 12


Школски зелени новинари су увек на задатку. Посматрају, примећују и бележе шта се дешава у својој школи, улици и месту. Извештавају нас о својим активностима на свим пољима и о животној средини и њеним лепим и ружним странама... 

ШКОЛСКИ ЗЕЛЕНИ ПРЕСС 12

Овога пута вам презентујемо извештаје из основне школе „Јован Јовановић Змај“ – Сремска Митровица, „Вук Караџић“ – Сурчин и „Ђура Јакшић“ - Кикинда. Покрените се и ви и пошаљите нам ваш извештај! 


ПРИДРУЖИТЕ НАМ СЕ!


Рубрика „ШКОЛСКИ ЗЕЛЕНИ ПРЕСС“ се реализује у оквиру дечије еколошке емисије „Питам се, питам се“ РТВ Војводина са циљем да се гледаоцима презентују вести из школских средина које ће креирати сами ученици (ШКОЛСКИ ЗЕЛЕНИ НОВИНАРИ) у сарадњи са својим учитељицама, учитељима, наставницама и наставницима.

Емисије “Питам се, питам се” можете гледати на интернет адреси
http://media.rtv.rs/sr_ci/pitam-se/17057

Нема обавезних тема, мада је савет да приоритетне области буду животна средина, вода, отпад, заштита животиња, уштеда енергије, климатске промене, биолошка разноврсност, угрожене врсте, догађаји и активности везане за тему у школи и окружењу...
Наравно и остале школске активности могу да буду тема вести које ће нам слати ШКОЛСКИ ЗЕЛЕНИ НОВИНАРИ јер и успеси на такмичењима из разних предмета, школске представе, писани и ликовни радови представљају екологију духа а спорт представља екологију тела. 

Придружите нам се! Постаните и ви школски зелени новинари!
Информације о слању радова на интернет адресама:
http://skolskizelenipress.blogspot.rs/
http://cuvariravnice.blogspot.rs/

Адреса за слање радова:
skolskizelenipress@gmail.com

ПРИЈАТЕЉ ШКОЛСКОГ ЗЕЛЕНОГ ПРЕСС-а
ИНТЕРНЕТ РАДИО ЗА ДЕЦУ „КЕРЕФЕКЕ“
www.kerefeke.org.rs

Нема коментара:

Постави коментар