среда, 25. мај 2016.

ШКОЛСКИ ЗЕЛЕНИ ПРЕСС 9


Школски зелени новинари су увек на задатку. Посматрају, примећују и бележе шта се дешава у њиховој школи, улици и месту. Извештавају нас о својим активностима на свим пољима и о животној средини и њеним лепим и ружним странама...


За овај школски зелени пресс вам презентујемо извештаје из основне школе „Вука Караџић“ из Сурчина, основне школе „Миливоје Боровић“ из Шљивовице, основне школе „Ђура Јакшић“ из Чуруга и основне школе „Братство јединство“ из Белог Блата. 

ШКОЛСКИ ЗЕЛЕНИ ПРЕСС 9

ПРИДРУЖИТЕ НАМ СЕ!Рубрика „ШКОЛСКИ ЗЕЛЕНИ ПРЕСС“  се реализује у оквиру дечије еколошке емисије „Питам се, питам се“ РТВ Војводина са циљем да се гледаоцима презентују вести из школских средина које ће креирати сами ученици (ШКОЛСКИ ЗЕЛЕНИ НОВИНАРИ) у сарадњи са својим учитељицама, учитељима, наставницама и наставницима.

Емисије “Питам се, питам се” можете гледати на интернет адреси
http://media.rtv.rs/sr_ci/pitam-se/17057

Нема обавезних тема, мада је савет да приоритетне области буду животна средина, вода, отпад, заштита животиња, уштеда енергије, климатске промене, биолошка разноврсност, угрожене врсте, догађаји и активности везане за тему у школи и окружењу...
Наравно и остале школске активности могу да буду тема вести које ће нам слати ШКОЛСКИ ЗЕЛЕНИ НОВИНАРИ јер и успеси на такмичењима из разних предмета, школске представе, писани и ликовни радови представљају екологију духа а спорт представља екологију тела.

Придружите нам се!
Информације о слању радова на интернет адресама:

Адреса за слање радова:


Нема коментара:

Постави коментар